Kokkeskole​

​Vi tilbyder muligheden for afholdelse af kokkeskoleevents for firmaer eller private selskaber.

Har I lyst til at øge kendskabet til italiensk madlavning, råvarer samt lære professionelle tilberedningsteknikker så er en aften i selskab med kokkene hos Il Grappolo Blu lige sagen. Hele forløbet tilrettelægges af køkkenchef Alfredo Franco.

Det koster 1.295 kr. + moms per kursist at deltage og henvender sig til alle madlavningsniveauer.

Vi starter kl. ca. 16.00 mandag til lørdag og går til bords mellem 18.00 og 19.00, hvor de tillærte kreationer nydes. 

Vin kan disse aftener købes til en meget fordelagtig pris.
Middagen er inkluderet i kursusprisen. Man kan tilmelde sig individuelt eller i grupper på info@osteria.dk.

Der er mulighed for at forespørge på konkrete ønsker om tillæring af retter.​

KURSUSDAGEN I KORTE TRÆK:

  • Gennemgang af menu
  • Uddeling og præcisering af opgaver
  • Instruktion i udførelse af tilberedning
  • Løbende briefing, forklaringer, spørgsmål

KURSUSDAGENS FORMÅL:

  • Indsigt, udvidelse af forståelse og beherskelse af det italienske køkken, fødevarer og sammensætning.
  • Opbygning af menu.

VI TALER BL.A. OM:

  • Sæsonens råvarer
  • Sammensætning af mad og vin
  • Behandling af fødevarer, temperaturer, adskillelse, nedkøling, opvarmning, opbevaring m. m.

Det anbefales at medbringe papir og blyant til notater og nedskrivning af opskrifter og procedurer.

Kokkeskole hos Il Grappolo Blu​

-Af Helle Steensen - Einar Willumsen

​Kære May-Britt

Vores eftermiddag og aften på Il Grappolo Blu i går blev præcis så fantastisk en oplevelse, som vi allesammen havde set frem til. Vi er alle imponerede over den stemning, der er både i køkkenet og i restauranten – alle medarbejdere er ekstremt dedikerede helt ned til jeres søde opvasker (som jeg desværre ikke husker navnet på).

Der er varm italiensk atmosfære, store smil, imødekommenhed..... og måske en smule overbærenhed i køkkenetJ- ikke en finger at sætte på noget som helst. Vi er bare en glad og tilfreds salgsafdeling, der har haft en perfekt aften og eftermiddag i jeres selskab.Il Grappolo Blu er “et lille stykke Italien” midt i det kolde nord, og hvilket stykke!

Vi nød vores antipasti, primi, secondo, formaggi og dolce, og den gode vin, som vi blev introduceret til af Pepe (meget kompetent og charmerende, mærker hans passion for vinene). Der er stor respekt herfra, er imponerede over, at der kan komme så meget indbydende, smukt præsenteret og intens smagende mad ud af jeres køkken.

Nedenstående et spagt forsøg på at sige tak til køkkenet (inklusiv “oversættere” Sandie, Pepe og dig), men der findes ikke ord nok, og specielt ikke de rigtige ord, når jeg har forsøgt at gøre det på italiensk. Jeg håber, at du vil læse denne korte besked, gerne korrigeret til korrekt italiensk.

Caro Alfredo, Nonno, Lorenzo – mille grazie per un indimenticabile esperienza di ieri. E 'stato interessante al fine di conoscere la vita quotidiana in cucina e, non ultimo per cucinare con voi - conclusione perfetta di una settimana intensa.

Sia io che i miei 6 dipendenti erano nel paradiso del gourmet italiano con voi. Tutta la nostra vita è anche di buon gusto, così il nostro team building presso Il Grappolu Blu era perfetto per noi.

Cordiali saluti e arrivederci

Bodil, Andreas, Lotti, Anita, Helle H., Tina e Helle

Kokkeskole hos Il Grappolo Blu​

-Af Søren Wismann - Direktør, Unibet

​Vi havde besluttet os for at lave en kundeevent med madlavning som tema. Ved at samarbejde i et helt andet miljø end vores normale, ville vi prøve at komme tættere på hinanden og få et afbræk i vores travle hverdag. Vi undersøgte markedet og fandt at IGB kunne matche vores behov. Vore krav var:

1. Madlavning på et højt niveau og en følelse af at man virkelig får tips og ideer med hjem

2. Udvalg og gennemgang af vine der passede med den mad vi skulle lave

3. Mulighed for at indtage maden i et inspirerende og hyggeligt miljø

Under hele forberedelsen ydede IGB et meget kompetent modspil og kom med mange gode forslag. Vi fik strikket en meget spændende menu sammen og det matchede forrygende med de vine vi havde valgt og de forudsætninger vi opstillede for arrangementet blev til fulde indfriet.

Vi havde en helt igennem fantastisk dag og aften, og alle følte at de havde lært nogle nye spændende retter de skulle hjem og prøve på deres egne gæster.

Kokkeskole hos Il Grappolo Blu​

-Af Thomas Hovmand Larsen - Sales Manager, Siemens

Meget velegnet til vort formål om at bringe familien og arbejdspladsen tættere på hinanden.

Gode kræfter på. Personalet var charmerende, kunne lære fra sig og frem for alt tålmodige.

Der var flere, der afprøvede de udleverede opskrifter i dagene derefter. Super mad. Især entrecoterne gjorde lykke.

Vinsmagningen, der efterhånden som middagen skred frem, blev mere og mere italiensk, bidrog i høj grad til den gode stemning.

We are Here!

Vester Farimagsgade 37

1606 COPENHAGEN

+45 33125720

info@osteria.dk