Hvem er vi

Vi er et autentisk italiensk spisested hvor man enten kan nyde en hurtig hjemmelavet pasta, eller gå i gang med den helt store menu a la carte og nyde fantastisk mad og supplere med gode vine fra vores kompetente vinkort. Vi tilbyder hjemmelavede retter med et stærkt præg af Syditalien.

Chefkok, Alfredo Franco kommer fra den lille landsby Pietrastornina der ligger lidt udenfor Napoli. Menukortet henter tydelig inspiration fra lokale syditalienske retter.

Resultatet er god, velsmagende og ikke mindst autentisk mad. Frisk fisk, kød og grøntsager handler Alfredo selv hver morgen. Pasta laver vi i huset, ligesom vi hver dag bager brød, laver is og andre desserter fra bunden.

Osteria del Grappolo Blu har åbent fra tirsdag til lørdag, og hele filosofien bag vores Osteria, bygger på at lokke danskerne oftere ud at spise, og gerne sammen med hele familien - præcist som italienerne selv er kendt for at gøre.

Osteria del Grappolo Blu ligger dør om dør med Il Grappolo Blu, og det er samme ejere og samme køkken der står bag de to spisesteder. I sommeren 2015 valgte ægteparret at lave same concept I begge restauranter, hvilket nu betyder at du kan nyde tasting menuer begge steder, samt a la carte begge steder. Osteria’et er forbeholdt børnefamilierne, hvor Il Grappolo Blu stadig er den lille oase med de mørke hyggelige træpaneler – primært for voksne.Vores mål og mantra er dog stadig det samme - nemlig at give vores gæster et lille stykke af Italien med hjem.

Velkommen til et besøg hjemme hos Alfredo og hans hustru May-Britt.

På gensyn & buon appetito

May-Britt & Alfredo​

We are Here!

Vester Farimagsgade 37

1606 COPENHAGEN

+45 33125720

info@osteria.dk