Familien Franco Koed​

​​HVAD ER ET OSTERIA OG HVEM ER VI?​

​Osteriaet er et autentisk italiensk spisested hvor man enten kan nyde en hurtig hjemmelavet pasta, eller gå i gang med den helt store menu a la carte og nyde fantastisk mad og supplere med gode vine fra Osteriaets kompetente vinkort. Vi tilbyder hjemmelavede retter med et stærkt præg af Syditalien.

Chefkok, Alfredo Franco kommer fra den lille landsby Pietrastornina der ligger lidt udenfor Napoli. Menukortet henter tydelig inspiration fra lokale syditalienske retter, ligesom vi benytter små producenter fra hjemegnen til levering af vores pølser og oste. 

Resultatet er god, velsmagende og ikke mindst autentisk mad. Frisk fisk, kød og grøntsager handler Alfredo selv hver morgen. Pasta laver vi i huset, ligesom vi hver dag bager brød, laver is og andre desserter fra bunden.​

​L'Osteria del Grappolo Blu har åbent både på hverdage og i weekenden (søndag lukket) og hele filosofien bag vores Osteria, bygger på at lokke danskerne oftere ud at spise, og gerne sammen med hele familien - præcist som italienerne selv er kendt for at gøre.

L'Osteria del Grappolo Blu ligger dør om dør med Ristorante Il Grappolo Blu, men selvom det er samme ejere og samme køkken der står bag de to spisesteder, er dette helt forskellige oplevelser. Begge steder er målet dog at give gæsterne et lille stykke af Italien med hjem.

Hvor Ristorante Il Grappolo Blu er en italiensk gourmetoplevelse i verdensklasse, skal L'Osteria del Grappolo Blu mere opfattes som et besøg hjemme hos “mamma” eller rettere: et besøg hjemme hos Alfredo og hans hustru May-Britt.

​På gensyn & buon appetito

May-Britt & Alfredo

We are Here!

Vester Farimagsgade 37

1606 COPENHAGEN

+45 33125720

info@osteria.dk