Anmeldelser​

Tripadviser Reviews​

Best osteria in town. And then some.

* * * * *

Chef Alfredo serves amazingly authentic, southern Italian food. The produce is the best I've had in Denmark, and L'Osteria del Grappolo Blu has quickly become our favorite Italian place in town. It's owned by Alfredo and his wife May-Britt, and you can feel the passion about food in every single bite. This is about food, wine, having a great time, some more food - and then a grappa, of course. Unspoiled, real, lovely.

Perfect for families, by the way, as the Italian authenticity doesn't stop with the food and wine, but includes the friendliness towards kids.

This being a family friendly place doesn't mean that the wine list isn't for grown-ups. Ask nicely, and you get the "big" wine list from the sister restaurant next door. In this you'll find the largest Brunello collection in Denmark.

Ægte italiensk mad og stemning

* * * * *

Besøgte dette fantastiske sted for første gang. Og bestemt ikke sidste gang!!
Maden var fantastisk og personalet ydede den bedste service vi har fået længe, og gav os en følelse af vi var en del af familien.
Tænk man kan finde et sted i Danmark hvor man føler at man er i Italien og glemmer ALT om den bidende kulde der var på den anden side af ruden.

“Når mad, vin og servering går op i en højere enhed”

* * * * *

Ualmindelig behagelig stemning i restauranten, med stor respekt for maden og vinen serveret af vidende, behagelig og imødekommende tjener. Super oplevelse her - går mad, vin og servering op i en højere oplevelses enhed.

"Fantastisk"

* * * * *

-Af SDtraveller55 - Oslo, 7. oktober 2013

Udefra denne restaurant ser meget beskedne, men man skal ikke tage fejl.
Dette er bare et af de bedste måltider jeg nogensinde har haft.


Stedet ser lidt "gammeldags", men i en meget fin måde. Bordene er lagt perfekt og afstanden mellem dem er mere end stor nok til at give dig en privat måltid.
Bortset fra den forretter a la carte udvalg er ret begrænset, men jeg tror, at de fleste gæster går til en fast menu, som vi gjorde. Vi havde et fantastisk udvalg af 15 "smag" serveret i 5 retter. Alt hjemmelavet, kreativ, frisk og velsmagende.


Vinkortet er stort med alle de store og berømte italienske vine. Men jeg anbefaler en af vin-pakker. Vi smagte 5 høj kvalitet italienske vine, en af dem en fremragende Brunello. Her kan du glemme alle dine dårlige oplevelser med vin-pakker.
Servicen er perfekt; afslappet og professionelle. De ikke detaljering det, da de tit i fornemme restauranter.

"Fuldendt total oplevelse"

* * * * *

-Af Tom Bülow - 24/02/13, 17:27

Tak!! Et fuldendt første besøg hos Mama og familia. 

Mad, drikkelse og omgivelser var i top klasse, og når det så krydres med super betjening bliver det en fuldendt total oplevelse.

En afslutning med rundvisning i køkkenet, og et ciao til det italienske personale, fik en til at drømme sig ned til det rigtige Italien. Så dette var det første besøg af forhåbentlig mange i fremtiden.

"Fantastisk godt"

* * * * *

-Af Klaus Silberbauer - 04/05/12

L'Osteria del Grappolo Blu leverer langt, langt over forventningerne. Mad, vin og service er helt oppe at ringe samtidig med, at det er afslappet og hyggeligt. Køkkenet og personalet præsterer simpelthen på et niveau, som vi normalt ikke i Danmark forventer af en afslappet, familievenlig restaurant.

Det er en kliche at sige "som at være i Italien", men Chef Alfredos råvarer, hans kogekunst og indretningen med de Ferrari-røde vinduespartier er så hamrende autentisk at vi røg direkte tilbage til Amalfi og Rom da vi spiste os igennem fire fantastiske retter. Og her snakker vi ikke klicheer og bastflasker i loftet, men moderne italiensk stil anno 2012. Det er en befrielse.

Vinkortet er godt, men naturligvis neddroslet til Osterie-formål. Men de vinglade skal huske, at storebror Il Grappolo Blu ligger lige inde ved siden af, og her huserer en af byens dygtigste og mest charmerende italienske sommerlierer. Ham kan man jo lige spørge efter, hvis den skal have gas på vinen :) 

I wish I had known about this place before.

* * * * *

I was staying in the hotel next door, and so only popped in here as I couldn't be bothered to walk any further. I only ordered pasta as wasn't particularly hungry, but now I wish I had come here for a proper meal. The bread was really good, very fresh and some interesting flavours. I loved the rolls with fennel seeds in them. The pasta was fabulous, freshly made, and the slices of truffle on them were really good.

Definitely worth a proper visit in the future.

una bella sorpresa

* * * * *

​- 30. juni 2015

Ristorante stellato a gestione italiana, ci ha consentito di assaporare piatti buonissimi rimanendo comunque sotto l'equivalente di cento euro in due. Servizio eccellente e ambiente intimo e accogliente.

Fantastisk aften

* * * * *

Maden var intet mindre end fantastisk. Servicen var som den skulle være, og der var ikke et øje tørt sidst på aftenen. Prøv deres rustikke tallerken, vi fik langtids braiserede svinekæber. Vildt lækkert.

Fuldstændig fantastisk

* * * * *

- 16. februar 2014

Fantastisk aften, fantastisk betjening, fantastisk mad og helt fantastisk vin! Kan varmt anbefale Alfredos tryllerier fra køkkenet. Vores 3. besøg, og vi går altid hjem herfra helt høj på hvor skøn en oplevelse vi har haft! Vi kommer igen!

"Ja, jeg er subjektiv..."

* * * * *

-Af Bjarni - 11/04/2013, 13:28

... for jeg er meget stor fan af Osteria del Grappolo Blu. Jeg har efterhånden haft fornøjelsen af at nyde den fantastiske mad, de gode vine og den ekstremt gennemførte service på OGB en del gange i både privat- og arbejdsregi.

Jeg føler mig altid som 'en del af familien', når jeg kommer på OGB, og i går var ikke nogen undtagelse. Først og fremmest var maden udsøgt og uprætentiøst eksekveret. Vinene - specielt den afsluttende Brunello - var et kapitel for sig, men det jeg altid tager med mig fra OGB er (foruden mad og vinen) den familiære stemning. Det føles ikke som service - det føles bare hjerteligt og som om, at man er gæst i Maibritt og Alfredos private køkken.

Det er virkelig, virkelig godt - og der går ikke lang tid, før jeg kommer forbi igen.

"Mad med smag og hjertevarme som i Italien"

* * * * *

-Af Christina Bredgaard - 13/02/13

Ejerne af L'Osteria del Grappolo Blu forstår virkelig at overføre italiensk kultur til Danmark med hjertet. Italienerne er også kendte for deres rummelighed overfor børn - og for en gangs skyld finder vi en restaurant i god prisklasse, som også byder børnene velkommen.

Mens vi nyder antipasti som smager himmelsk, får børnene tilbudt tegneredskaber og saftevand. Og efter en time med masser af retter, bestående af bla. ravioli, risotto og senere braciole, får de sågar en rundvisning i køkkenet.

Vi slutter det dejlige selskab med Bedstefars hjemmelavet is, og køkkenchefen kommer forbi med et glas Umbria (dessertvin) på husets regning. Børnene synes han er en stjerne, med hans italienske accent, og hans tidligere forsøg på et kram. Og de voksne har fået en fremragende smagsoplevelse, der efterlader os alle med en stjerne oplevelse. Kan varmt anbefales.

"En himmerigsmundfuld!"

* * * * *

-Af Michélle Rothenborg Laprath - 24/02/13, 17:27

Tak!! Et fuldendt første besøg hos Mama og familia. 

Mad, drikkelse og omgivelser var i top klasse, og når det så krydres med super betjening bliver det en fuldendt total oplevelse.

En afslutning med rundvisning i køkkenet, og et ciao til det italienske personale, fik en til at drømme sig ned til det rigtige Italien. Så dette var det første besøg af forhåbentlig mange i fremtiden.

We are Here!

Vester Farimagsgade 37

1606 COPENHAGEN

+45 33125720

info@osteria.dk