Julefrokost og arrangementer 2018

Julefrokost og arrangementer 2018

 

Traditionen tro, åbner vi nu op for julefrokost reservationer for julen 2018.

 

Måske er du allerede ved at gøre dig tanker om, hvor du skal afholde dit julefrokost arrangement, hvor mange I bliver, hvad I skal have at spise og hvor det skal afholdes?

 

Hvor er vi, og hvad kan vi tilbyde ?

Vi har to restauranter beliggende meget centralt i København på Vesterbro, lige overfor Vesterbro station.
I vores Osteria Alfredo, kan man være omkring 42 til 44 gæster. Vi har med stor succes før åbnet op for bar med dans, efter middagen.

Menuen kan vi i princippet sammensætte præcist som I ønsker, men vi laver ikke dansk julemad, ej heller serverer vi vin ad libitum.

Vi tilbyder alt fra små til store menuer, og alt fra gode økonomiske vine, til vores vintage flasker fra vores vinkælder.

I vores Il Grappolo Blu, kan man sidde maksimalt op til 20 omkring et bord.

Er man flere, er der mulighed for at leje hele restauranten, og så kan bordene naturligvis sammensættes så det passer selskabet bedst.

Fælles for begge vores restauranter er, at vi IKKE booker vores borde flere gange på en aften, medmindre andet er aftalt.

 

Event før middagen??

Har du lyst til at lave et lille event før middagen med dine gæster, kan vi tilbyde vinsmagning med besøg i vores vinkælder - eller hvad med en kokkeskole, hvor du kommer ud til vores italienske kokke, og laver din egen middag i små hold?

Vores filosofi er, at vores gæster skal have en fantastisk oplevelse når de spiser hos os, og ingen bryder sig om at være på tid. Derfor booker vi ikke vores borde flere gange på en aften, medmindre andet er aftalt.
Vi laver maden med kærlighed og af gode råvarer, og du kan forvente at blive taget godt hånd om af vores italienske medarbejdere fra det øjeblik du bliver budt indenfor, til vi igen sender dig godt afsted ud i nattelivet efter din middag.

 

Alfredo har et ønske om, at når du spiser hos os, skal du have oplevelsen af at være i hans Italien – selv her midt på Vester Farimagsgade.

Ring til os, og hør om dine muligheder for at holde dit arrangement hos os.

 

Kærlig hilsen

May-Britt & Alfredo Franco

 

Balaji Balasubramanian