Pizza · Pasta · Vino

autentisk italiensk mad. 
Fra vores familie til din.

"Mit mål er at servere autentisk italiensk mad og skønne vine til mine gæster. De skal føle, at de får et lille stykke af mit Italien med hjem" Alfredo Franco — Køkkenchef

top_interior.jpg

Hvad er syditaliensk mad?

Det handler om råvarerne og kærlighed til maden. Italiensk mad er enkelt – der kan ikke snydes med smarte saucer.

Syditalien er frisk fisk, kød, pasta, pizza og gode grøntsager, og Alfredo laver maden fra bunden: Pastaen, saucen, pølserne – alt.

familien

For italienere er familiemåltidet en tradition – et anker i hverdagen. Det er tidspunktet hvor små som store ting bliver drøftet og hvor hele familien samles. Osteria Alfredo er skabt til børnefamilien, som vil mødes over god mad. Her er liv og glade dage, og ungerne er velkomne til at se køkkenet og være med til at lave en pizza, når køkkenet ikke har for travlt. 

Der skal være plads til alle - også de helt små, og vi har naturligvis også specielle stole. For familien Franco skal der findes et sted som i Italien med hjemmelavet god mad baseret på de gode råvarer, hvor skal børnefamilierne er velkomne.  Fordi der hænger Michelin mærkater i vinduet på det hyggelige Osteria Alfredo, skal børnefamilierne altså ikke lade sig afskrække. Men det betyder samtidig også, at man ikke finder en separat børnemenu med kylling og pommes frites, men at børnene skal have tilbudt den samme gode mad, som de voksne. Alfredo laver dog gerne alt i halve portioner til de små.
 

image_familien.jpg

Hvem er vi?

image_alfredo_meat2.jpg

Alfredo franco

KØKKENCHEF
& INDEHAVER

Indehaver og køkkenchef Alfredo Franco – født og opvokset i en lille bjerglandsby uden for Napoli. For Alfredo er råvarerne alt. Hans familie i Italien er selvforsynende med grøntsager, æg, olie og naturligvis vin. Med til Danmark har Alfredo bragt sine kompromisløse tilgang til kvalitet.  

May-Britt Franco

MAMMA
& INDEHAVER

May-Britt mødte Alfredo i 2004 og blev øjeblikkeligt forelsket – både i manden og maden. May-Britt driver Osteriaet til daglig sammen med sit italienske team af tjenere, og er i øvrigt mamma til parrets 4 skønne piger. May-Britt arrangerer i øvrigt mad og vinture til både Napoli og til Sicilien. Her tager hun danskerne med på en personlig rejse, på besøg ind hos sin store italienske familie. 

GIUseppe Aliberti

SOMMELIER
& RESTAURANTCHEF

Peppe Aliberti startede sammen med Alfredo og May-Britt i 2010 Han er en del af Osteriaets fundament og er sammen med parret med til at opretholde den ægte og autentiske stil med både service og gode vine. Peppe elsker god mad, og især den sicilianske mad. Han kommer fra den smukke æoliske ø nordvest fra Sicilien og arrangerer sammen med May-Britt mad og vin ture til Sicilien

MARIO Sozio

PIZZAIOLO
(PIZZAMESTER)

Mario er pizzaiolo (pizzamester) uddannet i Napoli hos Marco Amoriello. Hans pizzaer er blandt verdens bedste (det har han papir på). En særlig specialitet er Marios glutenfri pizzaer og brød, som han har udviklet sammen med Alfredo. Snart er de to ligeledes klar med en glutenfri hjemmelavet pasta også.
Vidste du i øvrigt, at dejen de bruger er glutenfri og laktosefri, er baseret på en surdej og har hævet i 48 timer?

Eller ring:
33 12 57 20